ADANA / CEYHAN - Cennet Çetin Anaokulu

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Simay YUMUŞAK ve sayın velimiz Necla YUMUŞAK' a 26.10.2023 tarihinde veli ziyaretinde bulunduk.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Zelal ÇİFTÇİ ve sayın velimiz Türkan ÇİFTÇİ' ye 25.10.2023 tarihinde veli ziyaretinde bulunduk.

Kas

Küçük şeflerimiz kaslarını geliştirerek bastırarak turşu malzemelerini kavanozlarına yerleştirdiler. Turşuda gerekli olan malzemeleri  ve sebzeleri öğrendiler.

Ekm

Okul bahçemizde sararan yapraklarla sonbaharın gelişini kutladık.

Ekm

Sarı rengini eğlenceli bir şekilde öğrendik.Limonları sıkarken kas gelişimine faydalı olduk.

Ekm

Kırmızı rengini bahçemizdeki narlarla öğrendik.

Kas

Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84. Yıl dönümünde saygıyla andık

Kas

Kızılayın ülkemiz için anlam ve önemini öğrenip kızılay haftası ile ilgili çalışmalar yaptık

Kas

Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında 4 yaş Asınıfı öğrencilerimiz ilk yardım çantasında bulunması gereken malzemeleri tanıdılar.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI 99. YIL DÖNÜMÜNDE COŞKUYLA KUTLADIK

Ekm

5 A sınıfı öğrencilerimiz temel yaşam becerileri etkinlikleri kapsamında bu hafta zeytin kurdular

Ekm