ADANA / CEYHAN - Cennet Çetin Anaokulu

Ock

Sanat etkinliğimizle beraber atık materyalleri kullanaraktan iskelet sistemimizdeki kemikleri oluşturduk.

Ock

5 duyu organımızı eğlenceli bir şekilde öğrendik. Küçük kaslarımızı geliştirerek bütünleştirilmiş etkinliklerle ve dramayla zenginleştirerek öğrendik.

Ara

Engellibireyler hakkında konuştuk ve onların neler hissedebileceğini anlamak için farklı farklı etkinlikler yaptık.

Ara

Keloğlan eğlenceli ve ders çıkarıcı nitelikteki masalını tiyatro gösterisiyle çocuklara eğlenceli şekilde sundu. Hırsızlık ve tembellik ana konularımız hakkında konuştuk.

Ara

Çocuklarla yoğurt nasıl mayalanır hakkında konuştuk. Sütün sıcaklığını kontrol ederek yoğurtları mayaladık ve sabrederek yoğurtlarımızın olmasını bekledik.

Ara

Çocuklarımızla yaptığımız büyük kas becerisi, koordinasyon ve çeviklik için yaptığımız spor etkinliğimiz.

Ara

Diş sağlığı ve temizliği hakkında bilgi vererek dişlerimizi nasıl temizleyeceğimizi gösterip yaptırarak uyguladık. Uzmanlar tarafından okulumuzda sunum yapılarakta çocuklara bilgi verildi.

Ara

Kurabiye nasıl yapılır ne konulur beraber öğrendik. Yoğurulan hamur çocuklar sayesinde şekiller verilerek pişti. Kas gelişimi ve sosyal gelişimleri artırıldı sabrederek kurabiyenin pişmesini ve soğumasını beklediler.

Ara

Çocuklara kendi haklarının neler olduğunu anlatıp bütünleştirilmiş etkiniliklerle somutlandırarak beraber öğrenmeleri desteklendi. Sanat etkinliğiyle beraber küçük kas gelişimine fayda sağlandı.

Ara

Atatürk'ü hüzün dolu bir şekilde anarak gösterilerle sergiledik.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN  100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.

Kas

Çocuklarla Kızılay ne demek, ne işe yarar, nasıl ve ne durumlarda yardım eder hakkında konuştuk. Drama etkinliğimizlede daha da pekiştirdik.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Ebubekir BENCİK ve sayın velimiz Revşan BENCİK' e 25.10.2023 tarihinde veli ziyaretinde bulunduk.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Umut Ensar OLCAŞ ve sayın velimiz Selda OLCAŞ' a 23.10.2023 tarihinde veli ziyaretinde bulunduk.