ADANA / CEYHAN - Cennet Çetin Anaokulu

Şbt

Aile katılımı etkinliği olarak velimiz Beyaz hikaye kitabını çocuğuyla beraber okuyup kitabın içinde de gösterildiği hibi beraber yoğurt mayalamışlardır.

Şbt

Aile katılımı etkinliği olarak karışık meyve kitabını velimiz çocuguyla beraber pkuyup meyve tabağı hazırlamışlardır.

Şbt

Kültürel ögelerimizden sanat etkinliği olarak Türk bayrağını her çocuğun kestiği kalpleri birleştirerek  oluşturduk. İstiklal marşımızı tekrar ederek söyledik. Marşımızın olduğu sayfayı bayrağımızın rengiyle boyadık.

Şbt

Aile katılımı etkinliği olarak velimiz Bir Yumak Macera kitabını çocuğuna okuyarak yumak sarma etkinliğini gerçekleştirmişlerdir.

Şbt

Aile katılımı etkinliği olarak velimiz çocuğuna Yedi Taş kitabını okumuştur. Kitapta geçen taşlar bulunup tüm ailecek boyanmıştır.

Şbt

Aile katılımı etkinliği olarak velimiz Çiçekli Pasta kitabını çocuğuna okuyarak beraber pasta yapmışlardır.

Şbt

Kültürel ögelerimizden Türk kahvesi ve lokumunu çocuklara tanıttık. Okul müdürümüzü ziyaret ederek büyüklerimizin elini öpmemiz gerektiğini gösterdik. Müdürümüzde misafirlerine Türk kahvesi ve lokumu ikram ederek çocuklarla sohbet etti.

Şbt

Depremde ölenlerin anısına tüm okulca saygı duruşunda bulunuldu. Deprem anında ne yapılır deprem öncesi hangi hazırlıklar yapılır hakkında çocuklarla konuşuldu ve eğitici videolar izlenildi. Deprem konusu deprem çantası sanat etkinliğiyle bitirildi.

Şbt

Velilerimiz aile katılımı etkinliği olarak çocuklarına renkli çizmeler kitabını okuyarak çalışma sayfasını boyararak renkli çizmeler oluşturmuşlardır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Demet YAĞRI çocuklarla beraber etkileşimli kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdi.

Şbt

Velimiz çocuguyla beraber Uyku Vakti Gelince kitabını okuyarak aile katılımı etkinliğini gerçekleştirdi.

Şbt

İglunun İçinde Ne Var ?  adlı etkileşimli kitap okuma etkinliği yapılarak sanat etkinliğiyle desteklenmiştir. İglu nedir, kutuplarda hangi hayvanlar yaşar ? gibi sorular cevaplandı. Bilinmeyen kelimeler üzerinde durularak bu kelimelerin anlamı görsellerle açıklandı.

Şbt

Velilerimiz aile katılımı etkinliği olarak Karışık Tost kitabını çocuğuna okuyarak beraber karışık tost yapmışlardır.

Yerli malını kullanmayı teşvik ederek tutumlu olmayı öğrendik.