ADANA / CEYHAN - Cennet Çetin Anaokulu

Ekm

2019-2020 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI''OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU SEÇİMİ TOPLANTIMIZ.Yeni Aie Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız oy çokluğu ile Aydan KAÇİŞ Hanım olmuştur.Yeni Yönetime Başarılar Dileriz.

Ekm

''OKUL -AİLE İŞBİRLİĞİ SEMİNERİMİZ ''Okul Müdürü Meral GÜLEÇ tarafından verilmiştir.

Ekm

HAYVANLARI SEVİYOR ,KORUYOR VE BESLİYORUZ.Öğlen grubumuz okul bahçesine hayvanlar için yem ve su kapları bıraktılar.Veli Katılımı olarak da;''TARÇIN ''isimli köpeğin bakım ve beslenmesi hakkında velimiz tarafından bilgiler verildi.

Ekm

HOŞGÖRÜ SABAH GRUBU SINIFIMIZIN'' HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ''OYUN ETKİNLİĞİ VE HAYVANLARI TANIMA ÇALIŞMALARI

Ekm

ÖĞLENCİ ÖĞRENCİLERİMİZİN ''YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ''  ÇALIŞMALARI.Yaya Geçidinden Geçiş Yapılırken Araçlar Durdurulup Araç Sürücüleri Bilgilendirildi.

Ekm

2019 Sayılı Karayolları Trafik Kanunun 74. Maddesinde yapılan değişik ile trafikte geçiş önceliği ilk defa yayalara verilmiş ve İçişleri Bakanlığınca 2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" olarak ilan edilmiştir.

Başta okullarımız olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın önünde ve diğer yaya geçitlerinde "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" sloganıyla 02 Ekim 2019 Çarşamba Günü 13.00–15.00 saatleri arasında tüm İllerde "Yaya Geçidi Nöbeti " farkındalık etkinliği gerçekleştiriyoruz.

Eyl

''İLKÖĞRETİM HAFTASI'' Öğrencilerimiz ve Velilerimizle birlikte coşku içerisinde kutlandı.

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTAMIZ KUTLU OLSUN.

Haz

ÖĞLENCİ SINIFLARIMIZIN VE HAMİTBEY BUCAĞI MAHALLESİ ANASIFI  ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİM RAPORU VE KATILIM BELGELERİ HEYECANI VE MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZIN VELİLERİMİZE YAZ TATİLİ ÖNERİLERİ MESAJI.

ÖĞLENCİ SINIFLARIMIZIN '' OKUL DIŞARIDA '' ÇALIŞMALARI

May

ETİKDoğruyla yanlışı, haklı ile haksızı, iyiyle kötüyü, adil ile adil olmayanı ayırt etmek ve buna uygun davranış sergilemektir.KISACA AHLAKİ DEĞERLER DİYEBİLİRİZ

ÖĞLENCİ GRUPLARIMIZIN ''ANNELER GÜNÜ '' ETKİNLİĞİ

VELİLERİMİZLE ´´SEVGİ ´´SINIFIMIZIN ´´BAHÇEDE KAHVALTI ´´ETKİNLİĞİ

May

VELİLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZLA ´´OKULDA PİKNİK ´´YAPILDI.

May

ÖĞRENCİMİZE VE AİLESİNE HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ İLE YİYECEK VE GİYECEK YARDIMI YAPILDI.Hayırseverlerimize teşekkür ederiz.