ADANA / CEYHAN - Cennet Çetin Anaokulu

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

İLKÖĞRETİM HAFTAMIZ KUTLU OLSUN.

Yeni bir Eğitim ve Öğretim yılına daha başlamanın coşku ve heyacanı içindeyiz.

2019–2020 Eğitim-Öğretim Yılımız hayırlı,uğurlu ve başarı dolu günler getirsin.

Okula gelmek, ondan yararlanmak insan hayatında çok önemli bir aşama ve başlangıçtır. Atatürk bir sözünde şöyle diyor: "İlk ilham; ana baba kucağından sonra, okuldaki öğretmenin dilinden, vicdanından, eğitiminden alınır."

Okul eğitim ve öğretim yuvası olarak, sizlere çeşitli bilgiler verir, beceriler kazandırır, yenilikleri; gideceğiniz yolu, Atatürkçülüğü en iyi biçimde kavratır. Ayrıca okul, toplu yaşamayı, birbirimizi sevmeyi, kurallara uymayı da öğretir.

Atatürk'ün bize gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşma ülkümüzün temelidir. Bu temel, eğitimin ilk ve en önemli basamağıdır. Ne kadar sağlam atılırsa o kadar güvenilir ve değerlerine bağlı ,çalışkan ,üretken ,sağlam nesillere ulaşılacaktır.

Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, sizleri kutluyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum, İlköğretim Haftamız Kutlu Olsun.

Yayın: 18.09.2019 - Güncelleme: 18.09.2019 14:58 - Görüntülenme: 285